Satul MILA 23

           Mila 23 este un satuc din Delta Dunarii situat pe bratul vechi al Dunarii (Dunarea Veche) cunoscut pentru locurile cele mai bune de pescuit si cea mai buna mancare traditionala din peste. Se află la 53 km de Tulcea, pe Dunărea Veche ce se desprinde spre stânga din brațul ce duce la Sulina, cam la jumătatea distanței între Tulcea și Marea Neagră. Se evidentiaza prin faptul ca este izolat, accesul fancadu-se numai pe apa, este inconjurat de canale, lacuri si stufaris fapt ce il face o destinatie dorita de toti cei ce cauta odihna si liniste.

           Localnicii, predominant rusi lipoveni, se indeletnicesc cu pescuitul, fac turism si sunt foarte ospitalieri si comunicativi.

           Pozitionarea satului Mila 23 exact in inima deltei il face punctul ideal pentru organizarea de excursii in diferite directii: catre buchetul de lacuri - Radacinos, Bogdaproste, Trei Iezere, Arehova, Babina, Matita si Merhei, catre Schitul Sf.Atanasie de pe Grindul Stipoc, catre zona lacului Fortuna si japsele din jurul acesteia prin Canalul Sontea, catre Lacul Nebunu si Baclanestii Mari prin Canalul Olguta, catre Crisan si Caraorman, catre Padurea Letea sau Sulina. Astfel, se poate vizita o mare parte a Deltei Dunarii in relativ scurta vreme.

Cazare in Mila 23 la Pensiunea Inima Deltei

Telefon :  0721-940770–Roman,  0761-677161–Maria,  0768-588542–Dumitrina

Facebook